Πληροφορίες Συλλογών

Premium Lines - Genesis

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που έγιναν αναμνήσεις. Αναμνήσεις τόσο ζωντανές που έχουν τη δύναμη να μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

Να νιώθουμε ακριβώς όπως νιώσαμε εκείνη τη στιγμή. Να αναβιώνουν τα αρώματα εκείνης της ημέρας και να γευόμαστε ξανά τη χαρά, τη συγκίνηση και την κάθε επίγευση εκείνης της στιγμής που επίσημα πέρασε στο χρόνο ως μια στιγμή-ορόσημο για τη ζωή μας.

Αυτές οι στιγμές ενέπνευσαν την Επίσημη Συλλογή μας, σχεδιασμένη για κάθε στιγμή που αξίζει να μείνει αθάνατη στο χρόνο.

Και εγένετο μια στιγμή τέλειας χαράς. Μια στιγμή φτιαγμένη από ελπίδα, προσμονή ή αυθορμητισμό. Όλα σε τέλεια ισορροπία κι αρμονία. Αυτή η τέλεια αρμονία της γέννησης της στιγμής ενέπνευσε τη σειρά Genesis. Με μια καθαρή επιφάνεια και ένα διακριτικό σχέδιο να τα στολίζουν, τα σερβίτσια πιάτων Genesis είναι ο ορισμός της κομψότητας και της απλότητας. Η διακοσμητική ρίγα πλατίνας ολοκληρώνει το minimal σχεδιασμό τους.

Η σειρά αποτελείται από πιάτα ρηχά τετράγωνα, πιάτα βαθιά οβάλ, πιάτα φρούτου τετράγωνα, πιατέλα τετράγωνη, σαλατιέρα, σουπιέρα, σαλτσιέρα, τσαγιέρα, ζαχαριέρα, γαλατιέρα φλυτζάνια τσαγιού και φλυτζάνια καφέ πορσελάνης.

Για να χαρείτε το σερβίτσιο σας για πολλά χρόνια, αποφύγετε τη χρήση πλυντηρίου πιάτων και φούρνου μικροκυμάτων.