Τρόποι Παραγγελίας

Στην Ιωνία έχετε την δυνατότητα να κάνετε την παραγγελίας σας με 3 διαφορετικούς τρόπους.

1. Ηλεκτρονικά: Δημιουργείτε την παραγγελία σας στο www.ionia.gr, βρίσκοντας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και πατώντας το κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία θα σταλεί στη διεύθυνση θα έχετε δηλώσει.

2. Με e-mail ή στα social media: Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν με mail στο help@ionia.gr ή στο Facebook Messenger. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταχωρήσει τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας (τρόπο πληρωμής, τρόπο παραλαβής κ.λπ.) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

3. Τηλεφωνικά: Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και τηλεφωνήστε μας στο 210 6299 888. Η ομάδα του τηλεφωνικού μας κέντρου θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το προϊόν ή τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00).

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται!