Αποστολή / Χρόνοι Παράδοσης

H παραγγελία σας ετοιμάζεται την επόμενη ημέρα από την καταχώρησή της. Μόλις την παραδώσουμε στον courier θα λάβετε ενημερωτικό email  και ταυτόχρονα ειδοποίηση στο αριθμό του κινητού που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία όπου αναγράφει τον Αριθμό Αποστολής και λεπτομέρειες για την παραγγελίας σας.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των €49.

Στην περίπτωση εξόφλησης της παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση, θα χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση σας πριν προχωρήσουμε στην επεξεργασία & αποστολή της παραγγελίας σας.
Για τη πορεία της παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ACS τηλεφωνικά ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Track & Trace πατώντας εδώ.

Χρόνοι Παράδοσης:

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών ισχύουν από την επόμενη ημέρα παράδοσης στον Courier και είναι έως 4 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής, 4-5 εργάσιμες ημέρες για τη Χερσαία Ελλάδα, 5-6 εργάσιμες ημέρες για τη Νησιωτική Ελλάδα και έως 8 εργάσιμες ημέρες για Δυσπρόσιτες περιοχές.

Οι παραγγελίες μας παραδίδονται από την εταιρεία courier από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 8:30 με 17:30

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν σε έκτακτες περιπτώσεις.

Η εταιρεία YALCO δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των προϊόντων της παραγγελίας σας, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή αφορούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα.


Φθορές-Σπασίματα

Σε περίπτωση φθοράς ή σπασίματος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε εντός 48 ωρών με email ή στο 210 6299 888 ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες