Πληροφορίες Συλλογών

Daily - Romantica

Μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, μπορεί να επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα αλλά καμιά μέρα δεν μοιάζει με τις άλλες. Καμιά Δευτέρα δεν μοιάζει με όλες τις άλλες Δευτέρες που έχουμε ζήσει. Γιατί κάθε μια τους είναι μια νέα ευκαιρία, μια νέα πρόκληση, μια νέα αρχή.

Μπορεί, λοιπόν, να τις λέμε «καθημερινές» αλλά όλες τους είναι μοναδικές και γι’ αυτό αξίζουν ένα εξίσου μοναδικό σερβίτσιο από τη συλλογή Daily.

Η ρομαντική εποχή αναβιώνει στο τραπέζι σας, μετατρέποντας ένα καθημερινό γεύμα σε ένα διαχρονικό έργο τέχνης! Προσθέστε μια νότα ρομαντισμού στην καθημερινότητά σας σερβίροντας το αγαπημένο σας φαγητό στη μοναδική σειρά Romantica. Συγκεντρώστε τους αγαπημένους σας και απολαύστε το γεύμα σας με στυλ και ρομαντισμό.

Η σειρά αποτελείται από πιάτα πορσελάνης ρηχά, τετράγωνα και στρογγυλά, βαθιά και φρούτου, σαλατιέρα, πιατέλα, φλυτζάνια τσαγιού, φλυτζάνια καφέ και μπωλ. Στη σειρά θα βρείτε επίσης δύο σετ φαγητού 20 τεμαχίων. Το σερβίτσιο Romantica είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.