Πληροφορίες Συλλογών

Daily - Εξοχή

Μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, μπορεί να επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα αλλά καμιά μέρα δεν μοιάζει με τις άλλες. Καμιά Δευτέρα δεν μοιάζει με όλες τις άλλες Δευτέρες που έχουμε ζήσει. Γιατί κάθε μια τους είναι μια νέα ευκαιρία, μια νέα πρόκληση, μια νέα αρχή.

Μπορεί, λοιπόν, να τις λέμε «καθημερινές» αλλά όλες τους είναι μοναδικές και γι’ αυτό αξίζουν ένα εξίσου μοναδικό σερβίτσιο από τη συλλογή Daily.

Μια ανοιξιάτικη Κυριακή, κάπου στην εξοχή. Ένα τραπέζι στρωμένο στην αυλή σας περιμένει κάθε μέρα, με τη σειρά Εξοχή. Αποτελείται από 3 διαφορετικά σχέδια τα οποία συνδυάζονται ιδανικά και δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Το σερβίτσιο πιάτων πορσελάνης με το mix & match των σχεδίων του θα απογειώσει το τραπέζι σας.

Η σειρά συνίσταται από πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, πιατέλες, σαλατιέρες, τσαγιέρα, γαλατιέρα, ζαχαριέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ, μπωλ και κούπα. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων, σετ καφέ 6 τεμαχίων και σετ τσαγιού 9 τεμαχίων. Αυτό το σερβίτσιο είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και για το φούρνο μικροκυμάτων.