Πληροφορίες Συλλογών

White Lines - Plus

Είναι η δροσιά που έβρισκες στο λευκό του σεντονιού σου όταν τυλιγόσουν σε αυτό τα βράδια του καλοκαιριού. Είναι η περηφάνια που νιώθεις μέσα στο φρεσκοπλυμένο σου λευκό πουκάμισο ή φόρεμα.

Είναι το ταξίδι που σε πηγαίνει το λευκό των κυμάτων όταν ξεθυμαίνουν στην ακτή. Είναι το άρωμα της πρωινής μπουγάδας και η γεύση του Κυριακάτικου τραπεζιού.

Είναι μόνο ένα χρώμα το λευκό αλλά ένα χρώμα τόσο δικό μας... Ένα χρώμα τόσο Ελληνικό!

Η Λευκή Συλλογή είναι εμπνευσμένη από το δικό μας λευκό και όλα εκείνα τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που το «χρωματίζουν».

Η διαχρονική αξία της απλότητας εναρμονίζει τέλεια την μοντέρνα αισθητική με το παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι. H σειρά Plus της συλλογής White αποτελεί μια ιδανική πρόταση για όλες τις περιστάσεις. Το λευκό της πορσελάνης συνδυάζει φινέτσα και στιβαρότητα, κάνοντας τη σειρά Plus ιδανική για κάθε περίσταση.

Το σχέδιο αυτό διαθέτει πλούσια συλλογή η οποία συνίσταται από πιάτα ρηχά, βαθιά, φρούτου και γλυκού, πιατέλες, ραβιέρες, σαλατιέρες, μπωλ, ντιπ μπωλ, σουπιέρα, σαλτσιέρα, αλατοπίπερο, κούπες, φλυτζάνια καφέ, φλυτζάνια τσαγιού, τσαγιέρα, ζαχαριέρα, γαλατιέρα. Συνδυάζεται απόλυτα με την σειρά Plus Mat.

Τα σερβίτσια φαγητού Plus είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.