Πληροφορίες Συλλογών

Premium Lines - Genesis Line

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που έγιναν αναμνήσεις. Αναμνήσεις τόσο ζωντανές που έχουν τη δύναμη να μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

Να νιώθουμε ακριβώς όπως νιώσαμε εκείνη τη στιγμή. Να αναβιώνουν τα αρώματα εκείνης της ημέρας και να γευόμαστε ξανά τη χαρά, τη συγκίνηση και την κάθε επίγευση εκείνης της στιγμής που επίσημα πέρασε στο χρόνο ως μια στιγμή-ορόσημο για τη ζωή μας.

Αυτές οι στιγμές ενέπνευσαν την Επίσημη Συλλογή μας, σχεδιασμένη για κάθε στιγμή που αξίζει να μείνει αθάνατη στο χρόνο.

Η τελειότητα της γέννησης μιας στιγμής χαράς, απογυμνωμένη από κάθε στοιχείο. Καθαρή και minimal, με μία μοναδική υπογράμμιση της απλότητάς της. Το σερβίτσιο πιάτων Genesis Line θα σας συναρπάσει με τη σύνθεση του καθαρού λευκού στη βάση της πορσελάνης και μιας λεπτής γραμμής πλατίνας γύρω από το χείλος.

Η σειρά Genesis Line αποτελείται από πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, πιατέλες, σαλατιέρα, σουπιέρα, σαλτσιέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ, τσαγιέρα, ζαχαριέρα και γαλατιέρα. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σερβίτσια φαγητού 20, 48 και 68 τεμαχίων, σετ καφέ και τσαγιού 6 και 9 τεμαχίων αντίστοιχα.

Για να χαρείτε το σερβίτσιο σας για πολλά χρόνια, αποφύγετε τη χρήση πλυντηρίου πιάτων και φούρνου μικροκυμάτων.