Πληροφορίες Συλλογών

Premium Lines - Ανάμνηση

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που έγιναν αναμνήσεις. Αναμνήσεις τόσο ζωντανές που έχουν τη δύναμη να μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

Να νιώθουμε ακριβώς όπως νιώσαμε εκείνη τη στιγμή. Να αναβιώνουν τα αρώματα εκείνης της ημέρας και να γευόμαστε ξανά τη χαρά, τη συγκίνηση και την κάθε επίγευση εκείνης της στιγμής που επίσημα πέρασε στο χρόνο ως μια στιγμή-ορόσημο για τη ζωή μας.

Αυτές οι στιγμές ενέπνευσαν την Επίσημη Συλλογή μας, σχεδιασμένη για κάθε στιγμή που αξίζει να μείνει αθάνατη στο χρόνο.

Οι αναμνήσεις μας είναι ο μεγαλύτερός μας θησαυρός. Ό, τι πιο πολύτιμο έχουμε. Γι΄αυτό δημιουργήσαμε την πολυτελή συλλογή Ανάμνηση για να συνοδεύσεις εκείνες τις στιγμές που μετατρέπονται σε πολύτιμες αναμνήσεις. Δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία φαγητού με τα σερβίτσια πιάτων Ανάμνηση, ιδανικά για επίσημα γεύματα. Το σχέδιο αυτό έχει πλούσια συλλογή η οποία συνίσταται από πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, πιατέλες, ραβιέρες, σαλατιέρες, μπωλ, σουπιέρα, φλυτζάνια καφέ, φλυτζάνια τσαγιού, τσαγιέρα, ζαχαριέρα, γαλατιέρα.

Για να χαρείτε το σερβίτσιο σας για πολλά χρόνια, αποφύγετε τη χρήση πλυντηρίου πιάτων και φούρνου μικροκυμάτων.