Πληροφορίες Συλλογών

Mediterranean Blue - Mediterraneo

Μπλε. Κι αν έχεις δει το μπλε της Μεσογείου, τότε δεν ξέρεις κανένα άλλο μπλε. Τότε ξέρεις μόνο αυτό το απόλυτο, το γαλήνιο. Το μπλε της Μεσογείου είναι κάτι περισσότερο από χρώμα. Είναι η «γλώσσα»που μιλούν οι πολιτισμοί και οι πόλεις που γεννήθηκαν στα κύματά του. Είναι η ανάμνηση των λιμανιών που άφησες πίσω σου και η υπόσχεση των τόπων που σε περιμένουν.

Αυτό το μπλε φέρνουμε στο τραπέζι σας, με την σειρά Mediterranean Blue. Ανακαλύψτε έναν μεσογειακό προορισμό σε κάθε σχέδιο της σειράς.

Απόλυτα βαθύ κι έντονο, το μπλε της μεσογείου αγκαλιάζει το λευκό δημιουργώντας τη σειρά Mediterraneo, εμπνευσμένη από τα μπλε λιμάνια που μας έχουν υποδεχτεί αλλά κι εκείνα που περιμένουν να μας καλωσορίσουν. Η ρευστότητα του μπλε περιστοιχίζει και αναδεικνύει τις δημιουργίες σας, ταξιδεύοντάς σας νοητά στους αγαπημένους σας προορισμούς.

Η συλλογή διαθέτει όλα τα αντικείμενα που χρειάζεστε, πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, πιατέλες, σαλατιέρες, μπωλ, τσαγιέρα, γαλατιέρα, ζαχαριέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ, σουπιέρα, ραβιέρα και κούπες. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων, σετ καφέ 6 τεμαχίων και σετ τσαγιού 9 τεμαχίων.

Το σερβίτσιο είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.