Πληροφορίες Συλλογών

Mediterranean Blue - Kythera

Μπλε. Κι αν έχεις δει το μπλε της Μεσογείου, τότε δεν ξέρεις κανένα άλλο μπλε. Τότε ξέρεις μόνο αυτό το απόλυτο, το γαλήνιο. Το μπλε της Μεσογείου είναι κάτι περισσότερο από χρώμα. Είναι η «γλώσσα» που μιλούν οι πολιτισμοί και οι πόλεις που γεννήθηκαν στα κύματά του. Είναι η ανάμνηση των λιμανιών που άφησες πίσω σου και η υπόσχεση των τόπων που σε περιμένουν.

Αυτό το μπλε φέρνουμε στο τραπέζι σας, με την σειρά Mediterranean Blue. Ανακαλύψτε έναν μεσογειακό προορισμό σε κάθε σχέδιο της σειράς.

Μπλε και λευκό. Ίσως είναι η πρώτη σκέψη αλλά αμέσως θα την ακολουθήσουν αμέτρητες ακόμα λέξεις όπως γη, ήλιος, αρμονία, γεωμετρία. Όλες αυτές οι έννοιες έχουν κεντηθεί με μεράκι στο σχέδιο Κythera της συλλογής Mediterranean Blue. Στρώστε το τραπέζι σας με τη μοναδική σειρά Kythera, και αφήστε το μπλε χρώμα να αναδείξει στο μέγιστο τις δημιουργίες σας.

Η σειρά απαρτίζεται από πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, μεγάλα πιάτα παρουσίασης 30εκ, φλυτζάνια τσαγιού, και κούπες. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων και σετ τσαγιού 9 τεμαχίων.

Το σερβίτσιο είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.