Πληροφορίες Συλλογών

Kaleidoscope - Apeiron Beige

Καλειδοσκόπιο. Η ξεχωριστή συλλογή της Ιωνία. Πιο ελληνική από ποτέ.

Εμπνευσμένη από τις αξίες, τις παραδόσεις, τα ακούσματα και τον πολιτισμό της Ελλάδας μας. Κοσμήματα, παραστάσεις αγγείων, υφαντά, όλα αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό αντικατοπτρισμό και μετουσιώνονται στον καμβά της νέας συλλογής Ιωνία που εκτείνεται σε 5 διαφορετικές σειρές.

Αρώματα και γεύσεις της χώρας μας, αναμνήσεις και οι ιστορίες του λαού μας. Εικόνες που συνθέτουν το πιο μοναδικό καλειδοσκόπιο στον κόσμο, εμπνευσμένο από την Ελλάδα του σήμερα.

Όταν αφήναμε τον ήλιο να «κάψει» το βλέμμα μας και κλείναμε τα μάτια μας για να τα ξεκουράσουμε, τότε στο απόλυτο μαύρο βλέπαμε την χρυσόσκονη που αφήνει πίσω του το Ελληνικό φως. Mια βροχή από αυτές τις μπεζ φωτεινές στάλες προσγειώνονται στα κομμάτια της συλλογής Apeiron Beige.

Αυτά τα μοναδικά σερβίτσια πιάτων πορσελάνης διαθέτουν μια πλήρη συλλογή η οποία αποτελείται από ρηχά πιάτα, βαθιά και φρούτου, πιατέλα, σαλατιέρα, τσαγιέρα, γαλατιέρα, ζαχαριέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ, κούπες και μπωλ. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων.

Το σερβίτσιο Apeiron Beige είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.