Πληροφορίες Συλλογών

Delphi - Mideia

Σύμφωνα με το μύθο, όταν ο Δίας απελευθέρωσε δύο αετούς, τον έναν από την Ανατολή και τον άλλον από τη Δύση, εκείνοι συναντήθηκαν σε αυτό το μέρος που θεωρήθηκε το κέντρο του κόσμου.

Το κέντρο του κόσμου είναι εκεί που βρίσκεις όλες τις απαντήσεις. Όλες τις συμβουλές. Είναι εκεί που μοσχομυρίζει δάφνη, κανέλλα, θυμάρι, δυόσμο κι όλα εκείνα τα βότανα που μαζεύουν τον κόσμο όλο. Στο τραπέζι της οικογένειάς μας.

Σήμερα, που ο κόσμος είναι πιο μεγάλος από ποτέ και ο δικός μας κόσμος είναι πιο σημαντικός από ποτέ άλλοτε, φέρνουμε στο τραπέζι σας τη Συλλογή Delphi, τυλιγμένη στα αρώματα των βοτάνων της φύσης.

Τόσο απλό και αρμονικό στην όψη, αλλά τόσο περίτεχνο και περίπλοκο στην κάθε λεπτομέρειά του, κάθε κομμάτι της σειράς Mideia είναι τόσο μοναδικό όσο και η γυναίκα από την οποία ονομάστηκε. Αναβαθμίστε τα γεύματα σας με τα πρωτότυπα πορσελάνινα πιάτα Μήδεια με γεωμετρικά σχέδια.

Πρόκειται για ένα σερβίτσιο πορσελάνης υψηλής ποιότητας και αισθητικής το οποίο αποτελείται από ρηχά πιάτα, βαθιά και φρούτου, πιατέλα, σαλατιέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων.

Το σερβίτσιο είναι είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.