Πληροφορίες Συλλογών

Delphi - Elektra

Σύμφωνα με το μύθο, όταν ο Δίας απελευθέρωσε δύο αετούς, τον έναν από την Ανατολή και τον άλλον από τη Δύση, εκείνοι συναντήθηκαν σε αυτό το μέρος που θεωρήθηκε το κέντρο του κόσμου.

Το κέντρο του κόσμου είναι εκεί που βρίσκεις όλες τις απαντήσεις. Όλες τις συμβουλές. Είναι εκεί που μοσχομυρίζει δάφνη, κανέλλα, θυμάρι, δυόσμο κι όλα εκείνα τα βότανα που μαζεύουν τον κόσμο όλο. Στο τραπέζι της οικογένειάς μας.

Σήμερα, που ο κόσμος είναι πιο μεγάλος από ποτέ και ο δικός μας κόσμος είναι πιο σημαντικός από ποτέ άλλοτε, φέρνουμε στο τραπέζι σας τη Συλλογή Delphi, τυλιγμένη στα αρώματα των βοτάνων της φύσης.

Εκλεπτυσμένο λευκό γύρω από το όποιο χορεύουν σαν γαλάζιες ηλιαχτίδες τα γεωμετρικά σχέδια. Η σειρά Elektra είναι εμπνευσμένη από την ευγένεια αλλά και τον δυναμισμό της Ηλέκτρας. Ένα σετ φαγητού από πορσελάνη υψηλής ποιότητας και διαχρονικού design.

Η σειρά περιλαμβάνει πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, πιατέλες, σαλατιέρες, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων.

Το σερβίτσιο Elektra είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.