Πληροφορίες Συλλογών

Delphi - Antigoni

Σύμφωνα με το μύθο, όταν ο Δίας απελευθέρωσε δύο αετούς, τον έναν από την Ανατολή και τον άλλον από τη Δύση, εκείνοι συναντήθηκαν σε αυτό το μέρος που θεωρήθηκε το κέντρο του κόσμου.

Το κέντρο του κόσμου είναι εκεί που βρίσκεις όλες τις απαντήσεις. Όλες τις συμβουλές. Είναι εκεί που μοσχομυρίζει δάφνη, κανέλλα, θυμάρι, δυόσμο κι όλα εκείνα τα βότανα που μαζεύουν τον κόσμο όλο. Στο τραπέζι της οικογένειάς μας.

Σήμερα, που ο κόσμος είναι πιο μεγάλος από ποτέ και ο δικός μας κόσμος είναι πιο σημαντικός από ποτέ άλλοτε, φέρνουμε στο τραπέζι σας τη Συλλογή Delphi, τυλιγμένη στα αρώματα των βοτάνων της φύσης.

Η αρχοντιά της είναι απόλυτη αλλά οι μικρές λεπτομέρειες προδίνουν την επιθυμια της για αυθόρμητες στιγμές χαράς. Η σειρά Antigoni είναι εμπνευσμένη από τη μυθική ηρωίδα, σύμβολο της αξιοπρέπειας και των άρρηκτων ανθρώπινων δεσμών. Ένα διαχρονικό σερβίτσιο πιάτων από πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα αναβαθμίσει το τραπέζι σας.

Η σειρά Antigoni περιλαμβάνει πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, πιατέλα, σαλατιέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων.

Το σερβίτσιο είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.