Πληροφορίες Συλλογών

Delphi - Alkisti

Σύμφωνα με το μύθο, όταν ο Δίας απελευθέρωσε δύο αετούς, τον έναν από την Ανατολή και τον άλλον από τη Δύση, εκείνοι συναντήθηκαν σε αυτό το μέρος που θεωρήθηκε το κέντρο του κόσμου.

Το κέντρο του κόσμου είναι εκεί που βρίσκεις όλες τις απαντήσεις. Όλες τις συμβουλές. Είναι εκεί που μοσχομυρίζει δάφνη, κανέλλα, θυμάρι, δυόσμο κι όλα εκείνα τα βότανα που μαζεύουν τον κόσμο όλο. Στο τραπέζι της οικογένειάς μας.

Σήμερα, που ο κόσμος είναι πιο μεγάλος από ποτέ και ο δικός μας κόσμος είναι πιο σημαντικός από ποτέ άλλοτε, φέρνουμε στο τραπέζι σας τη Συλλογή Delphi, τυλιγμένη στα αρώματα των βοτάνων της φύσης.

Μια σειρά εμπνευσμένη από την ομορφιά της Άλκηστης και φτιαγμένη με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που είχε μέσα της. Το πράσινο χρώμα που επικρατεί στη σειρά Alkisti αποτυπώνει την αρμονία και ομορφιά της φύσης κάνοντας το συγκεκριμένο σερβίτσιο να διακρίνεται για την κομψότητα και τη διαχρονικότητά του.

Η σειρά Alkisti αποτελείται από πιάτα ρηχά, πιάτα βαθιά, πιάτα φρούτου, πιατέλα, σαλατιέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων.

To σερβίτσιο είναι κατασκευασμένο από πορσελάνη υψηλής ποιότητας και είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.