Πληροφορίες Συλλογών

Daily - Patchwork

Μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, μπορεί να επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα αλλά καμιά μέρα δεν μοιάζει με τις άλλες. Καμιά Δευτέρα δεν μοιάζει με όλες τις άλλες Δευτέρες που έχουμε ζήσει. Γιατί κάθε μια τους είναι μια νέα ευκαιρία, μια νέα πρόκληση, μια νέα αρχή.

Μπορεί, λοιπόν, να τις λέμε «καθημερινές» αλλά όλες τους είναι μοναδικές και γι’ αυτό αξίζουν ένα εξίσου μοναδικό σερβίτσιο από τη συλλογή Daily.

Η κάθε μας μέρα είναι μια σύνθεση στιγμών, ένα patchwork αναμνήσεων και είναι δική μας επιλογή για το πόσο όμορφες τελικά θα είναι. Γι’αυτό κάντε μοναδικές ακόμα και τις πιο μικρές στιγμές! Η σειρά Patchwork εντυπωσιάζει με την αρμονία των χρωμάτων και σχεδίων της και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κάθε στυλ διακόσμησης.

Αυτή η υπέροχη σειρά απαρτίζεται από πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, σαλατιέρα και πιατέλες, μπωλ, κούπες και φλυτζάνια καφέ και τσαγιού. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων. Το σερβίτσιο Patchwork είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.