Πληροφορίες Συλλογών

Daily - Ελαιώνας

Μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, μπορεί να επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα αλλά καμιά μέρα δεν μοιάζει με τις άλλες. Καμιά Δευτέρα δεν μοιάζει με όλες τις άλλες Δευτέρες που έχουμε ζήσει. Γιατί κάθε μια τους είναι μια νέα ευκαιρία, μια νέα πρόκληση, μια νέα αρχή.

Μπορεί, λοιπόν, να τις λέμε «καθημερινές» αλλά όλες τους είναι μοναδικές και γι’ αυτό αξίζουν ένα εξίσου μοναδικό σερβίτσιο από τη συλλογή Daily.

Η σύνδεση με τη γη μπορεί να μας αποφορτίσει από τη στρεσογόνα καθημερινότητα. Από τη γη, και συγκεκριμένα από τον Ελαιώνα, είναι εμπνευσμένη η ομώνυμη σειρά, για να μεταμορφώνει τη ρουτίνα σε μια βόλτα στη φύση. Ποιοτικά σερβίτσια πιάτων πορσελάνης με διαχρονική αξία, αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν τον Ελαιώνα.

Η σειρά απαρτίζεται από πιάτα ρηχά, βαθιά και φρούτου, σαλατιέρα, πιατέλα, τσαγιέρα, γαλατιέρα, ζαχαριέρα, φλυτζάνια τσαγιού και καφέ. Στη σειρά θα βρείτε επίσης σετ φαγητού 20 τεμαχίων, σετ καφέ 6 τεμαχίων και σετ τσαγιού 9 τεμαχίων. Το σερβίτσιο Ελαιώνας είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.