Πληροφορίες Συλλογών

Daily - Amnesia

Μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, μπορεί να επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα αλλά καμιά μέρα δεν μοιάζει με τις άλλες. Καμιά Δευτέρα δεν μοιάζει με όλες τις άλλες Δευτέρες που έχουμε ζήσει. Γιατί κάθε μια τους είναι μια νέα ευκαιρία, μια νέα πρόκληση, μια νέα αρχή.

Μπορεί, λοιπόν, να τις λέμε «καθημερινές» αλλά όλες τους είναι μοναδικές και γι’ αυτό αξίζουν ένα εξίσου μοναδικό σερβίτσιο από τη συλλογή Daily.

Ξεχάστε τι μέρα είναι και πόσες υποχρεώσεις έχετε σήμερα. Κλείστε το κινητό σας κι απολαύστε το γεύμα σας όπως του αξίζει. Η σειρά επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης Amnesia είναι η σειρά που θα σας συνοδεψει σε όλα τις γευστικά σας ταξίδια. Κομψή και ξεχωριστή, με μοντέρνα χρώματα, θα σας κάνει να ξεχάσετε τις όποιες δυσκολίες της ημέρας και να απολαύσετε στο έπακρο το γεύμα σας. Αν σας αρέσουν τα σκούρα χρώματα, τότe αυτά τα μαύρα πιάτα πορσελάνης είναι η ιδανική πρόταση για εσάς.

Αυτή η πρωτότυπη σειρά απαρτίζεται από πιάτα ρηχά, πιάτα βαθιά, πιάτα φρούτου, μπωλ πιατέλα, κούπα, φλυτζάνια espresso και φλυτζάνια cappuccino. Το σερβίτσιο Amnesia είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων.