Οδηγοί Συντήρησης

Μαχαίρια Global

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τα μαχαίρια Global διαθέτουν αξαιρετικά αιχμηρές λεπίδες. Για να αποκτήσουν τέτοιες κοφτερές αιχμές, τα μαχαίρια Global ακονίζονται κατά την παραγωγή τους σε γωνία μεταξύ 10 και 15 μοιρών. Το ακόνισμα σε αυτή τη γωνία έχει ως αποτέλεσμα μια λεπτότερη λεπίδα, επομένως θα πρέπει να τηρείτε τους κανόνες ορθής χρήσης.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Τα μαχαίρια Global είναι πολύ αιχμηρά και πρέπει να φυλάσσονται προσεκτικά και μακριά από μικρά παιδιά για την αποφυγή ατυχημάτων. Η σωστή συντήρηση και αποθήκευση των μαχαιριών σας, σας εξασφαλίζει πολλά χρόνια απρόσκοπτης χρήσης. Η Global συνιστά τη χρήση των πετρών ακονίσματος Global, μαγνητικών βάσεων τοίχου, βάσεων και ρολών αποθήκευσης μαχαιριών.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Συνιστάται να πλένετε τα μαχαίρια Global στο χέρι χρησιμοποιώντας ένα ήπιο υγρό πιάτων και νερό. Μετά το πλύσιμο, ξεπλύνετε με νερό και στεγνώστε καλά με μια πετσέτα. Τα μαχαίρια Global ΔΕΝ πρέπει να μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις λεπίδες σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με άλλα αντικείμενα στο πλυντήριο πιάτων. Επιπλέον, η έκθεση σε υπερβολική θερμότητα και τα ισχυρά απορρυπαντικά των πλυντηρίων πιάτων μπορεί να είναι επιβλαβής για το ανοξείδωτο χάλυβα CROMOVA 18 υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα.

ΑΚΟΝΙΣΜΑ
Ακόμα και τα καλύτερα υλικά χρειάζονται προσοχή για να διατηρηθούν στη βέλτιστη κατάσταση. Η GLOBAL συνιστά να ακονίζετε περιοδικά τα μαχαίρια σας χρησιμοποιώντας είτε πέτρα νερού είτε κεραμική πέτρα. Ενδιάμεσα από το ακόνισμα πέτρας, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τη ράβδο από κεραμικό ή διαμάντι για να κρατήσετε τις αιχμές των μαχαιριών σας ευθυγραμμισμένες. Τα οδοντωτά μαχαίρια της Global δε χρειάζεται να ακονιστούν.